Sektoriste, Arkatare

Elkos Group
E skaduar

BASHKOHU ME KOMPANINË MË TË NJOHUR NË VEND DHE ARRIJ KULMET E PËRGATITJES PROFESIONALE

 • Sektoriste për tekstil shtëpiak                           •Sektorist për teknikë / telefon mobile
 • Sektoriste për tekstil të fëmijve                        •Sektoriste për librari
 • Sektoriste për tekstil femrash                           •Sektoriste për Amvisëri
 • Sektoriste për këpucë femrash                         •Sektoriste për lodra
 • Sektoriste për këpucë meshkujsh                    • Arkatare
 • Sektoriste për këpucë fëmijesh

 

 • Për atpa që fillojne se pari me Punë Paga fillon nga €400
 • Për ata që kanë përvojë pune paga është 450€ + 50€ = €500 (pasi vërtetohet profesionalizmi)
 • Shujta Ditore e garantuar
 • Sigurimi I Shëndetit dhe I lëndimit në punë për 24ore / 365 ditë
 • Pushime vjetore sipas ligjit në fuqi
 • Pushime javore të rregullta


Nese jeni të interesuar që të bisedoni në mënyrë konfidenciale mund të thërrisni në numrin 049-779-100 dhe bisedat do të trajtohen me konfidencialitet të plotë !

                                                                        Apliko tani

Dërgo Cv me një foto në apliko@elkosgroup.com | Dorëzo Cv fizikisht në informacion të ETC Apliko online në linkun karriera.elkosgroup.com Thirr në numrin pa pagesë: 0800 30 300 

Apo plotëso direkt Cv në

APLIKONI DIREKT KËTU Shpallja ka skaduar