Senior Back-End/Full-Stack Developer

Ninety
E skaduar

Kërkojmë 2 (Mid-)Senior Back-End/Full-Stack Devs të cilët:            
• kanë të paktën 3 vite përvojë,
• zotërojnë shumë mirë React, Node.js, Next.js, *SQL databases, dhe zhvillimin e REST API.

=> Përvoja me PHP, zhvillim web/mobile janë një plus.

Ju lutem të interesuarëve të aplikoni përmes lidhjes në vijim: https://forms.monday.com/forms/a0ea3c81edc2e76071f8e9de2fe3178d?r=use1, dhe ju faleminderit paraprakisht të gjithë juve të cilët ndihmoni në gjetjen e profileve të kërkuara.

Shpallja ka skaduar
adform-pixel