Senior video editor

JOY media
E skaduar

Ne, JOY' dhe JOYweddingfilms , një kompani e përkushtuar në prodhimin e përmbajtjeve vizuale inovative dhe tërheqëse, kemi kënaqësinë të njoftojmë se jemi në kërkim të një Senior Video Editor-i kreativ për tu bashkuar ekipit tonë të talentuar dhe pozitiv. Kjo është një mundësi e jashtëzakonshme për një profesionist të lidhur me kete industri për të punuar në një mjedis të stimulueshëm dhe të mbushur me sfida.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Përpunimi dhe redaktimi i materialeve video për të prodhuar përmbajtje të larmishme dhe tërheqëse, duke përdorur softueret dhe teknologjitë më të fundit.
 • Krijimi i historive vizuale dhe krijimi i montazheve të përsosura, duke ruajtur integritetin artistik dhe mesazhin e parashikuar.
 • Përdorimi i efekteve vizuale dhe audio për të përmirësuar përvojën e shikuesit dhe për të transmetuar mesazhin e duhur.
 • Bashkëpunimi ngushtë me ekipet kreative dhe prodhuese për të realizuar synimet e projekteve.
 • Mbarëvajtja e projekteve brenda afateve të caktuara dhe mbikëqyrja e cilësisë së përfundimit.
 • Rishikimi dhe rafinimi i materialeve të montuara, duke siguruar se çdo detaj është në vendin e duhur dhe se çdo gabim është korrigjuar.

Kualifikimet:

 • Të paktën 5 vjet përvojë si Video Editor, idealisht në një rol të ngjashëm të seniorit.
 • Aftësi të shkëlqyera në përdorimin e softuerëve për montazh dhe redaktim video (Adobe Premiere )
 • Aftësi për të përcjellë histori vizuale nëpërmjet përpunimit të metrazheve dhe krijimit të montazheve të përsosura.
 • Aftësi për të punuar në një ambient të shpejtë dhe të përshtatshëm dhe për të menaxhuar me sukses më shumë projekte në të njëjtën kohë.
 • Njohuri të thella të efekteve vizuale dhe audio dhe aftësi për t'u përshtatur lehtësisht në ndryshimet dhe zhvillimet teknologjike të sektorit.
 • Përvojë në punën me formatet e videove të ndryshme dhe njohuri të rreptë në ndjekjen e tendencave të fundit në industrinë e videove.

 

Si një Video Editor Senior në JOY', do të keni mundësinë të shprehni kreativitetin tuaj, të bashkëpunoni me ekipet e talentuara dhe të krijuani përmbajtje tërheqëse që ndikojnë te publiku. Ne vlerësojmë angazhimin tuaj dhe jemi të gatshëm të ofrojmë një pagë konkurruese dhe benefite të tjera.

Për të aplikuar për këtë pozicion, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe një portofolio të punëve tuaja më të fundit në info@joy-ks.net. Ju lutemi të shënoni në subjekt "Aplikimi - Senior Video Editor". 

Ne do t'i vlerësojmë të gjitha aplikimet dhe do t'i kontaktojmë vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë.

JOY'

www.joy-ks.net

www.joyweddingfilms.com

Shpallja ka skaduar