Serviser / Teknikë e Bardhë

AZTECH
E skaduar

Kompania AZTECH është lider në fushën e shitjes me pakicë përlëminë e elektroshtëpiakeve në tregun Kosovar. Aktualisht kompania AZTECH zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të Kosovës. Kompania AZTECHshpall konkurs  - vende të lira pune për pozitat:  

Serviser  /  Teknikë e Bardhë - Fushë Kosovë

Kualifikimet:

 • Preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollimin e lartë
 • Preferohet përvojë pune relevante
 • Të jetë metodik dhe i/e organizuar,
 • Fleksibil dhe i/e shpejt në zgjidhjen e problemëve,
 • Njohuri shumë të mira në teknikë të bardhë
 • Preferohet leje e vozitjes (kategoria B),
 • Preferohet të jene me vendbanim afër,
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese  me klientët

 

Ne ofrojmë:

 • Orar fleksibil të punës,
 • Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun Kosovarë,
 • Mundësi reale të zhvillimit profesional,
 • Njohje të teknologjive sipas trendëve të zhvillimit, dhe
 • Pagë konkurrues

 

Të interesuarit mund tadërgojnë CV-në e tyre në: puna@aztech-ks.com

Afati për aplikim deri me datë: 31.01.2022

Për informatën tuaj,vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë nga Departamenti i Burimeve Njerëzore.

Shpallja ka skaduar
adform-pixel