Shankiste, Ndihmëse Kuzhiniere, Delivery, Enëlarse

Pasta FASTA
E skaduar

Jeni të interesuar të bashkoheni në ekipin tonë me një ambient shume të ngrohtë dhe profesional, atëhere Pasta Fasta me lokacion në Prishtinë, Gjilan, Fushë Kosovë, Ferizaj  një prej vendeve më të njohura shpall konkurs për këto pozita:

 

POZITA:     

6x Shankiste                      

2x Ndihmëse Kuzhiniere        

1x Enëlarëse numri perkatës +383 49 410 801

 

LOKACIONI: SHESH, RRUGA B

Detyrat dhe Pergjegjësitë:

  • Pergaditja e pastave sipas trajnimit të bërë paraprak
  • Mirembajtja e vendit te punes

 

POZITA:     

2x Shankiste                      

LOKACIONI: FUSHË KOSOVË

Detyrat dhe Pergjegjësitë:

  • Pergaditja e pastave sipas trajnimit të bërë paraprak
  • Mirembajtja e vendit te punes

 

POZITA:     

1x Shankiste                      

1x Ndihmëse Kuzhiniere        

LOKACIONI: GJILAN

Detyrat dhe Pergjegjësitë:

  • Pergaditja e pastave sipas trajnimit të bërë paraprak
  • Mirembajtja e vendit te punes

 

POZITA:     

2x Delivery                    

LOKACIONI: FERIZAJ

Detyrat dhe Pergjegjësitë:

  • Shperndarje e porosive me veture.
  • Korrektesi dhe shkathtesi gjate orarit te punes.
  • Miresjellje me klientet.
  • Mirembajtje e mjeteve dhe vendit te punes.

 

Të interesuarat mund të aplikojnë përmes butonit "Apliko Këtu", linkut https://forms.gle/Nh9nuRU5PrGE7TDW9 ose në numrat e telefonit

+383 49 699 677

+383 48 500 664

Apliko Këtu Shpallja ka skaduar