Shankiste

Pasta FASTA
E skaduar

Pasta FASTA rekruton shankiste ne piken tek rruga B.

Pergjegjesite :

  • Sherbim i pastave me korrektesi ne baze te trajnimit te bere.
  • Miresjellje me klientin.
  • Mirembajtje e vendit te punes.
  • Shkathtesi , shpejtesi dhe korrektesi gjate orarit te punes.


Per aplikim ne numrin e telefonit : +38349430113

Shpallja ka skaduar
adform-pixel