Shankiste

Pasta FASTA
E skaduar

Pasta FASTA hap konkursin per poziten shankiste me lokacion ne Prishtine ( Ulpiane dhe tek Rruga B).

Pergjegjesite :

  • Sherbim i pastave , ne baze te trajnimit per sherbim.
  • Miresjellje me klientet.
  • Shkathtesi dhe korrektesi gjate orarit dhe rregullave te punes.
  • Mirembajtje dhe pastrim i vendit te punes.

 

Orari nje jave paradite , java tjeter pasdite.

Me kontrate pune.

Nje dite e javes pushim.

 

Per aplikim ne numrin e telefonit : 049430113.

Shpallja ka skaduar
adform-pixel