Shankiste

Pasta FASTA
12 ditë të mbetura

Konkurs PASTA FASTA 

 

SHANKISTE - Prishtine / Shesh / Ulpiane / Rruga B / FusheKosove 

Pergjegjesite :

-Pergatitje dhe sherbim i pastave ne menyre korrekte ne baze te trajnimit te bere.

-Miresjellje me klientet.

-Mirembajtje e vendit te punes.

-Shkathtesi,fleksibilitet gjate orarit te punes.


 

Orari nje jave paradite , dhe java tjeter pasdite.

Per detaje te tjera dhe aplikim ne numrin : 049430113.

Apliko për këtë pozitë

Pune tjera nga kjo Kompani

adform-pixel