Shankiste

Pasta FASTA
E skaduar

Pasta Fasta rekruton shankiste ne pikat ne Prishtine dhe fushekosove.

Pergjegjesite :

Sherbim i pastave ne menyren qe trajnoheni.

Miresjellje me klientet.

Mirembajtje e vendit dhe eneve te punes.

Shkathtesi dhe korrektesi gjate orarit te punes.

 

Orari nje jave paradite , nje jave pasdite , nje dite e javes pushim , me kontrate pune.

Per detaje te tjera dhe aplikim ne numrin : +38349531558

Shpallja ka skaduar
adform-pixel