Shankiste

Pasta FASTA
1 ditë të mbetura

Pasta Fasta rekruton shankiste ne pikat shesh , ulpiane , rruga B dhe fushekosove.

Pergjegjesite :

  • Sherbim i pastave ne baze te trajnimit paraprak.
  • Miresjellje me klientet.
  • Mirembajtje e vendit te punes.
  • Shkathtesi e korrektesi gjate orarit te punes.

 

Per aplikim ne numrin : +38349899985

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel