Shankist/e, Kamarier/e, Menaxher/e

Eiscafe Valentina
5 ditë të mbetura

Konkurs pune për pozitat e mëposhtme:


x10 Shankist/e
x10 Kamarier/e
x2 Menaxher/e
 

Me veprimtari nga viti 1989 në Gjermani, tani edhe në Kosovë. Bëhu pjesë e stafit tonë!

Kualifikimet e kërkuara:

  • Përvoja e mëparshme në pozitat e shankistit ose kamarierit është e preferueshme.
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe të punës në grup.
  • Përkushtim dhe profesionalizëm në ofrimin e shërbimeve ndaj klientëve.

    Ju lutem, keni parasysh se lokali ynë është i ri dhe i përkushtuar në ofrimin e shërbimeve cilësore për klientët tanë. Ne mirëpresim aplikimet tuaja për një bashkëpunim të suksesshëm dhe frytdhënës.
     

Dërgoni CV-në tuaj në adresën e emailit: eiscafevalentina4@gmail.com ose kontaktoni në numrin e telefonit: 048-819-999.

Apliko për këtë pozitë