Shërbime te Klientëve

VOTRA Travel
E skaduar

SHPALLJE PËR PUNËSIM

Kërkojmë dy punëtore për shërbimin e klientëve 

Kandidatet që kërkojmë duhët të kenë:

Njohuri të gjuhës Gjermane apo Angleze apo të dinë të shkruajnë dhe të flasin Gjermanisht apo Anglisht.

Përparësi kan personat që kanë përvojë pune në agjensione si dhe personat të cilët dinë gjuhën Gjermane dhe Angleze.

Kërkohet:

Aftësi të shkëlqyeshme  komunikuese 

Aftësi të punojë nën presion të klientëve

Përdorim të kompjeterit, Word, Exel Pdf etj.

Obligimet e punës:

Bën tërmine online për të gjitha vizat që jep ambasada Gjermane , 

Plotëson formularet (aplikacionet) për të gjitha këto viza.

Por edhe për ambasadat tjera, si Amerike, Angleze, Zvicërane, Franceze, Suedeze etj. sipas nevojes së klienëtve. 

Shet polisa të sigurimeve në udhtim etj .


Votra Travel gjendet afër Ambasades Gjermane në Arbëri (Dragodan) Prishtinë

Përsonat e interesuar ju lutëm na dërgoni CV, dhe një letër motivuse në email: votra.travel@gmail.com

Do të kontaktohën personat që plotsojnë kriterët .

 

SHIKO APLIKANTËT

Shpallja ka skaduar

Pune tjera nga kjo Kompani

adform-pixel