Puntore për shërbimin e klientëve

VOTRA Travel
7 ditë të mbetura

SHPALLJE PËR PUNËSIM

Kërkojmë një puntore për  shërbimin e klientve .

Kandidatet  që kërkojmë  duhët  të  kenë :

 Njohuri të gjuhës Gjermane  apo Angleze  .

Perparsi  kan  personat  që  kan  përvojë  pune në agjensione si dhe përsonat të cilët din gjuhën  Gjermane dhe Angleze.

Kërkohet:

Aftësi të shkëlqyeshme  komunikuse 

 Aftësi të punojë nën presion të klientëve

 Përdorim të kompjuterit Word, Exel pdf etj.

Obligimet e punës:

  • Bën  tërmine online  për  të  gjitha   vizat që jep  ambasada Gjermane
  • Ploteson  formularet (aplikacionet) për   të gjithka   këto viza .
  • Por  edhe për  ambasadat  tjra , si Amerike, Angli, Zvicerr, France, Suedi etj.  sipas nevojes  së klientve .
  • Shetë polica  të sigurimet në  udhtim etj .

 

Votra Travel gjendet  afër Ambasades Gjermane  në  Arberi (Dragodan) Prishtinë , por edhe në lagjen e muhaxherve afër VisaMetric

Përsonat  e interesuar   ju lutëm na dërgoni  CV, në email votra.travel@gmail.com

Vendi i punës të  Mahalla e Muhaxherve  afër VisaMetric.

Do të kontaktohën personat  që  plotesojne  kriterët.

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel