Shërbyese për klientë

Renault Kosova
6 ditë të mbetura

Mundësi punësimi në Auto-Mita: 
 

 • Shërbyese për klientë (1 pozitë) 
   


Detyrat dhe përgjegjësitë kryesore:

 • Mirëpret klientët duke përcaktuar interesat dhe nevojat e tyre për kafe;
 • Edukon klientët duke prezantuar dhe shpjeguar menunë e pijeve;
 • Përgjegjëse për rregullin dhe pastërtinë në byfe;
 • Përgjegjëse për porosinë e materialeve sipas nevojës;
 • Përgjegjëse për mirëmbajtjen e inventarëve në byfe
   

Specifikat e punës:

 • Përvojë në shërbim të klientëve;
 • Aftësi të jashtëzakonshme dëgjimi dhe komunikimi.
   


Mundësi shumë e mirë për t'u avancuar në karrierë. Ju do të jeni pjesë e një ambient fantastik me ekipin më të mirë. 

Të gjithë ju që plotësoni kriteret, ju ftojmë të aplikoni në hr@automita.com

Magjistralja Prishtinë-Shkup
KM.5, Peroc, 1000 Prishtinë, Kosovë
+383 (0)38600045, info@automita.com
automita.com

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel