Shitës Ambulantiv

Bereqeti Group Sh.p.k
1 ditë të mbetura

Bereqeti Group shpall konkurs për vende pune:

Lokacioni : Korroticë e Epërme Parku I Biznesit- Drenas 

Pozita: SHITËS AMBULANTIV (2 vende pune)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Promovimin, organizimin dhe shitjen e produkteve të kompanisë;
  • Zhvillimin e kanaleve të reja dhe konsumatorëve të ri;
  • Vizita të përditshme te klientët;
  • Mbajtjen e kontakteve të vazhdueshme me klient;
  • Kontrollimin e afateve të produkteve dhe stoqeve;
  • Raportimin te mbikqyrësi për ndryshimet në treg si dhe lëvizjes së konkurrencës.

 

Kualifikimet e kërkuara:

  • Shkolla e mesme
  • Përvojë pune
  • Patent shoferi i obliguar
  • Aftësi të shkëlqyeshme komunikues

 

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV në email adressen info@bereqetigroup.com ose në numrin telefonit 049/200/287

Kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë.

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel