Shites Ambulantiv

Kompania “OAZA COMPANY” SH.P.K., me seli në Prishtinë, Magjistralja Prishtine-Shkup, Llapnaselle–është në kërkim të njerëzve të ri, entuziastë dhe të motivuar për të punuar në pozitën :

SHITËS AMBULANTIV

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË E POZITËS

•Arritja e objektivave të përcaktuara,
•Vizita te rregullta të klientëve
•Prezantimi i produkteve të kompanisë,
•Përgjegjës për plotësimin e qëllimeve të përcaktuara dhe zhvillimin e marrëdhënieve  me klientë,
•Përgjegjës për zhvillimin e komunikimit brenda ekipit,
•Detyrat e përcaktuara nga mbikqyrësi.

KUALIFIKIMI DHE PERVOJA E KËRKUAR:

•Përgatitja minimum shkolla e mesme - përparësi shkollimi universitarë
•E domosdoshme përvojë pune në fushën e shitjes
•Aftësi komunikuese me klientë
•Efikas në punë ekipore
•Aftësi për punë nën presion
•Aftësi të mira negocimi dhe bashkëpunimi,
•Patente Shoferi - Kategoria "B"

Aplikantet të cilët nuk permbushin kriteret e lartëcekura nuk do të konsiderohen!

Për të aplikuar, ju lutemi dërgoni  CV-në në emailin: oazacompany.hr@gmail.com
ose personalisht në zyrat e kompanisë në adresën e lartëcekur

Shpallja ka skaduar
adform-pixel