Shites Ambulantiv

Kompania “OAZA COMPANY” SH.P.K., me seli në Prishtinë, Magjistralja Prishtine-Shkup, Llapnaselle–është në kërkim të njerëzve të ri, entuziastë dhe të motivuar për të punuar në pozitën :

SHITËS AMBULANTIV

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË E POZITËS

 • Arritja e objektivave të përcaktuara,
 • Vizita te rregullta të klientëve
 • Prezantimi i produkteve të kompanisë,
 • Përgjegjës për plotësimin e qëllimeve të përcaktuara dhe zhvillimin e marrëdhënieve  me klientë,
 • Përgjegjës për zhvillimin e komunikimit brenda ekipit,
 • Detyrat e përcaktuara nga mbikqyrësi.


KUALIFIKIMI DHE PERVOJA E KËRKUAR:

 • Përgatitja minimum shkolla e mesme - përparësi shkollimi universitarë
 • E domosdoshme përvojë pune në fushën e shitjes
 • Aftësi komunikuese me klientë
 • Efikas në punë ekipore
 • Aftësi për punë nën presion
 • Aftësi të mira negocimi dhe bashkëpunimi,
 • Patente Shoferi - Kategoria "B"

   

Aplikantet të cilët nuk permbushin kriteret e lartëcekura nuk do të konsiderohen!

Për të aplikuar, ju lutemi dërgoni  CV-në në emailin: oazacompany.hr@gmail.com
ose personalisht në zyrat e kompanisë në adresën e lartëcekur

Shpallja ka skaduar
adform-pixel