Vozitës & Komercialist/e

Konkurs Pune 

Water Group Kosova - UJË CRYSTAL  

Water Group Kosova - UJË CRYSTAL, një kompani lider në distribuimin e ujit të pijshëm, shpall konkurs për rekrutimin e stafit të ri të shitjes për zhvillimin dhe zgjerimin e aktivitetit të saj në treg. Jemi në kërkim të kandidatëve dinamik dhe me motivim për pozicionet e mëposhtme:  

1. 4 Vozitës ( C-C1)

2. 5 Shitës Komercialist /e 

Kushtet e punës:  

 • Kontratë pune me kohë të plotë.
 • Ofrimi i trajnimeve përkatëse për pozicionin.
 • Mundësi për rritje dhe zhvillim profesional.
 • Ambient pune dinamik dhe mbështetës.
 • Kushte pune konkurruese në treg.
 • Paga 700 neto + Bonus (per komercialist/e)


Kërkesat për kandidatët:  

 • Të kenë aftësi të mira komunikimi dhe negociimi.
 • Të jenë të gatshëm të punojnë në terren.
 • Të kenë eksperiencë të mëparshme në fushën e shitjeve (preferohet, por jo kusht).
 • Të posedojnë patentë shoferi C dhe C1.
 • Të jenë të orientuar drejt arritjes së rezultateve dhe objektivave të shitjes.


Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë CV-në email adresën watergroupkosova@gmail.com  ose të kontaktojnë nëpërmjet numrit të telefonit për më shumë informacion 048114555

Shpallja ka skaduar