Shites / Monter

PUNTO SHPK
E skaduar

Kompania “PUNTO SHPK” me seli ne Fushe Kosove, e specializuar ne shitjen e inventarit per zyre dhe administrate, perfaqesuese e brendeve te njohura ne kete lemi, me rastin e hapjes se sallonit te ri, shpalle konkurs per kete pozite:

  • Shites ne Showroom / Monter


Kualifikimet

  • Diplome universiteti apo ne vijim te studimeve
  • Njohje e punes me kompjuter
  • Eksperience ne pune (e preferushme)
  • Aftesi te mira komunikative dhe te punes ne ekip
  • Njohje e gjuhes angleze (e preferushme)
  • Patent shofer te kategorise B


Te gjithe te interesuarit, te dergojne CV-ne ne email info@punto-rks.com apo ta sjellin ne showroom-in tone ne Fushe Kosove, Rr Dardania 276.

Shpallja ka skaduar
adform-pixel