Shitës/e dhe Punëtor/e në Sektor

Pozita: Shitës/e dhe Punëtor/e në Sektor

Vendi: Në të gjitha ETC-të

Kodi i Pozitës: 301512E

Detyrat dhe përgjegjësitë:

▪Të  pranoni dhe përshëndesni konsumatorët me buzëqeshje

▪Të  përgjigjeni në pyetjet/kërkesat e konsumatorëve

▪Të  ndihmoni konsumatorët në gjetjen e produkteve që kërkojnë

▪ Të  ndihmoni bashkëpunëtorët e tjerë sipas nevojës në të gjithë marketin

▪Të kontrolloni afatet dhe gjendjen e produkteve

▪Të mirëmbani mjetet e punës

▪Të siguroheni që raftet dhe hapësira nën përgjegjësinë tuaj të jetë e pastër     

Detyra të tjera që parasheh vendi dhe pozita e punës

 

Kualifikimet dhe aftësitë:

▪ Diplomë e Shkollës së Mesme

▪ Preferohet përvojë paraprake pune në shërbim ndaj konsumatorëve dhe shitje me pakicë

▪ Shkathtësi të shkëlqyera komunikuese

▪ Komunikim efektiv dhe aftësi pune në ekip

▪Aftësi fizike dhe gjendje stabile shëndetësore

 

Ju përfitoni:

▪Saktësi në pagë

▪Sigurim Shëndetësor

▪Asistencë edukimi dhe trajnime shtesë

▪Orar të rregullt sipas nevojës

▪Shujtë ditore

▪Rekreacion

▪Pushime vjetore sipas Ligjit në fuqi

Procesi i Aplikimit:

Të gjithë të intersuarit per kete vend pune qe ofrohet  me benefitet dhe mundesite me të mira në treg, mund të aplikojnë online ne linkun: https://karriera.elkosgroup.com/karriera/jobs/post.php?jobCareerArea=&search=&vendi=

apo duke dërguar cv ne email adresat : apliko@elkosgroup.com apo duke derguar fizikisht CV-in tuaj në ETC-të përkatese.

Për më shumë rreth këtij konkursi mund të informoheni online ne webin www.etc-ks.com apo në facebookun zyrtar të ETC Elkos Trading Center si dhe duke telefonuar per sqarime shtese  ne numrin 

0800 30 300

Konkursi mbetet i hapur nga data: 07.10.2021-15.10.2021

Shpallja ka skaduar
adform-pixel