Shitës/e

KOPMANIA UNIKOS SH.P.K. në Pejë e cila merret me shitjen dhe distribuimin e produkteve elektrike dhe ndriçimit shpall konkurs për pozitën pune:

Shitës/e

KRITERET E PUNES:

-Shkolla e mesme obligative
-Mosha e preferuar 25 - 35 vjeqar/e

Preferohet njohja e gjuhës :
Boshnjake

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-në, në email: unikos.ks@gmail.com ose të lajmërohen direkt në lokalin tonë.
Lokacioni: Zona Industriale m9, te rrethi i ETC - se, numër kontaktues 049 403 281

Shpallja ka skaduar
adform-pixel