Shitëse

MOBIN
E skaduar

MOBIN shpall konkurs pune
SHITËSE NË SALLON MOBIN FUSHË KOSOVË

Kushtet:
Të ketë pervojë pune në shitje,
Të jetë e shkathët dhe komunikative.

Për të interesuarit MOBIN ofron:
Pagë atraktive,
Bonuse shtesë në shitje,
Kontrate pune afatgjate.

Ju lutem aplikoni në info@mobin-ks.com dhe pastaj të paraqiteni personalisht në adresen: Rr. Nënë Tereza (afër shkollës Mihal Grameno), Fushë Kosovë.

Per me shume info rreth konkursit:
Mob: 049 937 855; 049 937 806.

Shpallja ka skaduar