Shitëse

OPENTEL
E skaduar

OPENTEL (Internet Service Provider)   

Kërkojme Shitëse

Njohuri të mira të tregut dhe të shërbimeve telekmunikuese ( Internet / TV / Telefon ).
Minimumi 6 muaj eksperience në shitje
Të ketë aftësi të mira komunikuese, dhe prezantueshmëri profesionale

Gjuha : Shqip / Turqisht / Sërbisht 

Detyrat e punës :
Mikpritja dhe shërbimi i klientëve 
Mirmbajtja - Suport ndaj klientit  
Mosha e preferuar 22 - 35 vjeç
Dyqani gjendët në Bazhdarane - Prizren

Të interesuarit na njoftoni në 049 / 70 99 00

Shpallja ka skaduar