Shitës/e

Kompania UNIKOS SH. P. K. në Pejë e cila merret me shitjen dhe distribuimin e produkteve elektrike dhe ndricimit shpall konkurs për pozite pune:

  • Shitës 2 pozita
  • Shitëse 2 pozita

Kriteret e punes:

  • Shkolla e mesme (Obligative)

Për poziten Shitës është obligative:

  • Patent Shoferi (kategoria B)

Të interesuarit mund të dërgojnë CV në email: unikos.ks@gmail.com

Ose të lajmërohen direkt në lokalin tonë : Zona Industriale M9, te rrethi i ETC-së 

Numri kontaktues 044-251-891/044-139-268

Shpallja ka skaduar