Shitëse

Imperio Fashion (butik per femra )

Kërkojme Shitëse

Kushtet:

Të ketë pervojë pune në shitje

Të ketë aftësi të mira komunikuese

Detyrat e punës :

  • Mikpritja dhe shërbimi i klientëve
  • Mirmbajtja - Suport ndaj klientit
  • Mosha e preferuar 22 - 35 vjeç
  • Dyqani gjendët në Prishtinë

 

Të gjithë të interesuarit te dergojne CV ne E-mail imperiofashion.ks@gmail.com 

 tel +383 48 13 5555

Shpallja ka skaduar