Shitës/e

Tower L.L.C
3 ditë të mbetura

TOWER është ndërmarrje e specializuar e shitjes me pakicë dhe shumicë e materialeve elektrike dhe ndriçimit me mbi 20 vjet përvojë në ofrimin e zgjedhjeve të teknologjisë së lartë të ndriçimit në rajon.

 

Ne jemi të përkushtuar ndaj nevojave të klientëve, duke iu afruar dhe ndihmuar në zgjedhjen e duhur dhe afatgjatë të pajisjeve elektrike të sigurta. Synimi ynë është të ofrojmë në treg produkte të nivelit të lartë, duke u kujdesur kështu që të shkaktojmë kosto minimale për përdoruesit dhe të mbrojmë mjedisin. Ekipi ynë është i apasionuar pas integritetit, bashkëpunimit, inovacionit dhe ofrimit të përsosmërisë në çdo gjë që bëjmë.

 

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 

  • Ofrimi i një shërbimi cilësor, profesional dhe të kënaqshëm te klientët;
  • Të kryen prezanitimin e produkteve tek klientët e dyqanit;
  • Ndjek procedurat e shitjes që në momentin e ardhjes së klientit;
  • Të kujdeset që stoku të mos jetë mungesë;


 

Preferohet të ketë të :


 

  • Përfunduar së paku shkollimin e mesëm;
  • Përvojë pune në shitje ose shërbim ndaj klientëve;
  • Aftësi të shkelqyeshme komunikuese;
  • Të jetë e motivuar dhe me deshirë për të punuar;


 

2x punetor 

Nje mashkull nje femer 

Email towerkosova@gmail.com /  Nr Kontaktues : +383 48 322 099  +383 49 318 000

Apliko për këtë pozitë