Shitese

French City Chicken
14 ditë të mbetura

Konkursë Pune

"FRENCH CITY CHICKEN"

PRISHTINË ( 6 shitëse )

Kërkojmë 6 punëtore femra!

Vendi i punës: Fastfood, Grill

Lokacioni: Prishtinë

Kanditatet duhet te plotesojne këto kushte:

  • Të jetë komunikativ dhe të shkathët për të gjitha nivelet
  • Të jetë i motivuar dhe të punojë me orar fleksibil,
  • Të jetë i gatshëm për punë  ekipore,sfida dhe njohuri të reja
  • Të jetë i gatshëm për punë nën presion!
  • Të ketë perfunduar se paku Shkollën e Mesme,
  • Të jetë i gatshëm për të marr përgjegjësi të reja në dobi të kompanisë dhe të avancimit të  tij personal,
  • Përvoja në punë te ngjajshme është e preferueshme dhe ka avantazh,
  • Njohja e ndonjërës prej gjuhëve të huaja konsiderohet avantazh.
     

Konkursi do te jetë i hapur prej 11.09.2020deri më 11.10.2020

Kanditatet e interesuar duhet te dergojne nje CV në e-mail adresen e kompanise: frenchcitychicken@hotmail.com ,

frenchcitychicken@gmail.com ose të lajmërohen në nr +38345353535

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel