Shitëse

ALDEX shpk
2 ditë të mbetura

Kompania e mirënjohur Aldex Qeramika kërkon të punësojë një shitëse:

  • Vendi: Pejë

 

Përgjegjesitë:
 

  • Shkathesi të mira në prezentim dhe negocim me blerësit potencial
  • Planifikimin &Menagjimin e shitjes
  • Pergjegjes për zhvillimin dhe aktivitetin e shitjes
  • Targetimin e bleresve te rinj,inicimin e mundesive te reja për kompaninë


Kriteret e kerkuara:

  • Se paku 1 vjet pervojë pune në  lëmin perkatese (Qeramike dhe Sanitari)
  • Te ketë kryer fakultetin,drejtimi Ekonomik,Marketing ,Adminstrim Biznesi ose drejtime të ngjajshme


E nevojshme për aplikim eshte CV-ja

Të interesuarat të aplikojnë ne email:
info@aldex2.com

www.facebook.com/AldexGroup

ose për informata me të hollesishme në numrin e telefonit
045 505010

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel