Shitese

Butiku Valentino- te Santea ne  Prishtine ,
 

Shpall konkurs per nje punetore me pervoj pune dhe qe nuk eshte e angazhuar me ndonje aktivitet tjeter, te interesuarat munde te kontaktojnë në Numrin: 045234355

Shpallja ka skaduar
adform-pixel