Shitës/e Gift Shop

Zhabari Print
E skaduar

Zhabari Print SHPK është kompani lider me rrjetin më të madh të dyqaneve të printimit dhe shitjes me pakicë në lëmin e printimit dhe shtypit përkratësisht personalizimit të dhuratave. Momentalisht  kompania "Zhabari Print Shpk" zhvillon aktivitetin e saj në 6 pika të shitjes në qytete të ndryshme të Kosovës si në: Prishtinë, Prizren, Mitrovicë, Ferizaj dhe Gjilan.

Zhabari Print kërkon të rekrutojë 4 punëtor djem dhe vajza me orar të plotë në pikën tonë në Albi Mall: 

 Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të jetë i gatshëm për punë ekipore.
  • T’i përshtatet orarit fleksibil të punës.
  • Të ketë qasje me përgjegjësi dhe përkushtim në punë.


Përfitimet tuaja nga punësimi tek kompania Zhabari Print:

  • Trajtimi i dinjitetshëm dhe trajnimi i vazhdueshëm Avancimi i metodologjisë së punës
  • Vend pune të sigurtë
  • Zhvillim dhe rritje profesionale të karrierës tuaj


Të interesuarit të kontaktojnë në emailin tonë zhabariprint@gmail.comose në viber +383 49 108 100. Konkursi është i hapur deri më 20.02.2023

Shpallja ka skaduar