Shitëse në Sallon

MOBIN
19 ditë të mbetura

SHITËSE NË SALLON MOBIN FUSHË KOSOVË

Kushtet:

 

1) E domosdoshme përvoja e punës në shitje

2) Të jetë e shkathët dhe komunikative

 

Për aplikim duhet të paraqiteni përsonalisht në MOB IN FUSHË KOSOVË:

 

Mob: 049 937 855

Email: info@mobin-ks.com

www.mobin-rks.com/vende-pune/

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel