Shitës/e

AZTECH
E skaduar

Kompania AZTECH është lider në fushën e shitjes me pakicë për lëminë e elektronikës në tregun Kosovar. Aktualisht kompania AZTECH zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të Kosovës. Kompania AZTECH shpall konkurs  - vende të lira pune për pozitat:  

 Shitës/e në Suharekë
 

Kualifikimet:

 • Preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollimin e mesëm
 • Preferohet përvojë pune relevante,
 • Të jetë metodik dhe i/e organizuar,
 • Fleksibil dhe i/e shpejt në zgjidhjen e problemeve,
 • Njohuri shumë të mira në produktet që shet kompania,
 • Preferohet leje e vozitjes (kategoria B), 
 • Preferohet të jene me vendbanim afër,
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese  me klientët.


Ne ofrojmë:

 • Orar fleksibil të punës, 
 • Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun Kosovarë, 
 • Mundësi reale të zhvillimit profesional,
 • Njohje të teknologjive sipas trendëve të zhvillimit, dhe
 • Pagë konkurruese


Të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në: puna@aztech-ks.com

Afati për aplikim deri me datë: 31.08.2022

Për informatën tuaj,vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë nga Departamenti i Burimeve Njerëzore.

Shpallja ka skaduar
adform-pixel