Shitës/e

AZTECH
E skaduar

Kompania AZTECH është lider në fushën e shitjes me pakicë për lëminë e elektronikës në tregun Kosovar. Aktualisht kompania AZTECH zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të Kosovës. Kompania AZTECH shpall konkurs  - vende të lira pune për pozitat:  

 Shitës/e në Suharekë
 

Kualifikimet:

·        Preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollimin e mesëm

·        Preferohet përvojë pune relevante,

·        Të jetë metodik dhe i/e organizuar,

·        Fleksibil dhe i/e shpejt në zgjidhjen e problemeve,

·        Njohuri shumë të mira në produktet që shet kompania,

·        Preferohet leje e vozitjes (kategoria B), 

·        Preferohet të jenë me vendbanim afër,

·        Aftësi të shkëlqyera komunikuese  me klientët.

Ne ofrojmë:

·        Orar fleksibil të punës, 

·        Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun Kosovarë, 

·        Mundësi reale të zhvillimit profesional,

·        Njohje të teknologjive sipas trendëve të zhvillimit, dhe

·        Pagë konkurruese

Të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në: puna@aztech-ks.com

Afati për aplikim deri me datë: 20.10.2022

Për informatën tuaj,vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë nga Departamenti i Burimeve Njerëzore.

Shpallja ka skaduar