Shitese

minoxidil kosovo
22 ditë të mbetura

Pozitat te hapura

 • Shitese per Kosove, Maqedoni  dhe Shqiperi 

Profili juaj

Ju jeni pozitiv, miqësor, të përkushtuar, dëshironi të mësoni gjëra të reja, punëtorë, të drejtë dhe i pëlqen automjetet. Pjesën tjetër e mësoni tek ne!

Detyrat

Menaxher i shitjes:

 • Planifikon dhe udhëheq aktivitetin e shitjes;
 • Mbikëqyrja e klientëve ne rajonin përkatës;
 • Këshillimi i klientëve gjate blerjes;
 • Kontaktimi dhe ofertimi i klientëve të ri;
 • Prezantimi i produkteve dhe ofertaveShitës në shitore.

Shitës në shitore

 • Mikpritja e klientit;
 • Këshillimi dhe ofertimi i klientit;
 • Shitja aktive e produkteve tona;
 • Përgatitja e porosive;
 • Faturimi dhe inkasimi.

 

Dergo CV ne minoxidilkosovo@gmail.com

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel