KËRKESAT E PROFILIT:

 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe ndërpersonale, me aftësi për të ndërtuar raporte dhe për të krijuar besim me klientët.
 •  Aftësi të forta negociuese dhe mbyllëse.
 •  Të orientuar drejt qëllimit dhe të vetë-motivuar, me përpjekje për të arritur dhe tejkaluar objektivat.
 •  Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur.
 •  Aftësi në përdorimin e softuerit Microsoft office.
 •  Qasje pozitive dhe gatishmëri për sfida dhe për të mësuar vazhdimisht.
 •  Diplomë Bachelor në Biznes, Marketing ose një fushë të ngjashme e preferuar, por jo e detyrueshme.
 •  Njohuri të gjuhës Angleze minimum niveli B1 (obligative)
 •  Patent shofer, kategoria B (obligative)
 • Detyrat dhe përgjegjësitë:
 •  Identifikimi i klientëve potencial
 •  Prezantimi i shërbimeve të kompanisë përmes thirrjeve dhe takimeve.
 •  Dërgimi i ofertave
 • Raportimi i performancës
 • Menaxhimi i procesit të shitjes, perfshirë ndjekjen e rezervimeve(bookings). etj...
   

Dergoni CV : herolind.xhemajliu@xk.wtogroup.com

Shpallja ka skaduar