Shankist/e

MCM BEACH
E skaduar

MCM Beach ofron pune per Shankist/e

Eksperienca e mëhershme në një pozitë të ngjajshëm.

 Aftësi për të punuar në ekip, Preferohet njohja e gjuhës angleze dhe serbe. 

Të interesuarit të dërgojnë CV-në në 

hr@mcmcamping.me ose ne numat e telefonit 

00382 67 277 677

00383 44 313 414

Shpallja ka skaduar
adform-pixel