Shofer

Kompania “OAZA COMPANY” SH.P.K., me seli në “Magjistralja Prishtine - Ferizaj”, Llapnaselle (tek rrethi i lagjes Marigona, perballe KFC) p.n. - shpall konkurs për:
 

 • Shofer


Detyrat dhe Përgjegjësitë gjatë punës:
 

 • Vozitja e mjetit motorrik të ndërmarrjes si dhe përgjegjësia për mjetin motorrik  kur e drejton atë
 • Transportimi i mallit  në tërë territorin e Kosovës
 • Përgjegjës për mallin e ngarkuar në mjetin motorrik të cilin e drejton
 • Kryen punë të tjera sipas nevojës së kompanisë dhe natyrës së punës


Kualifikimi dhe Përvoja e Kërkuar:
 

 • Përgatitja minimum shkolla e mesme
 • E domosdoshme përvojë në vozitje
 • Aftësi komunikuese me klientë
 • Efikas në punë ekipore
 • Aftësi për punë nën presion
 • Patente Shoferi - Kategoria "C"


Aplikantet të cilët nuk permbushin kriteret e lartëcekura nuk do të konsiderohen!
Për të aplikuar, ju lutemi dërgoni  CV-në në emailin: oazacompany.hr@gmail.com.

Shpallja ka skaduar
adform-pixel