Shofer

ELKOS Group
E skaduar

ELKOS GROUP

ELKOS GROUP është kompania me e madhe në vend, me renome botërore, përfaqesues ekskluzivë për Kosovë për mbi 90 brende botërore, lider për Import, Export, Tregti me Shumicë dhe rrjetin e qendrave tregtare ETC (shitje tregtare me pakicë) në të gjitha qytetet e Kosovës dhe Shtetet Fqinje Shqipëri, Maqedoni dhe Malë të Zi, me mbi 2800 të punësuar me kushtet më të mira të punës duke përfshirë Sigurim shëndetësorë, sigurim aksidental, shujtë të garantuar dhe Pagë e paguarë e tëra në llogari bankare, për Depo Distribucionin Elkos në qytetin e Ferizajit shpallë:

Pozita: Shofer - Kategoria C

Vendi: Ferizaj

Lloji: Full Time

3 pozita të hapura

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

 • Vozitja sipas Standardeve dhe Rregullave te komunikacionit Ngarkimi/shkarkimi dhe dërgesa e mallit tek blerësi
 • Kontrolla dhe mbikqyrja e automjetit/kamionit nën përgjegjësi
   

KRITERET PËR PUNËSIM

 • Preferohet Diplomë e Shkollës së Mesme
 • Patent Shofer Kategoria C
 • Aftësi komunikuese dhe fleksibilitet në orare • Njohuri të rrugeve të territorit të Kosovës
   

BENEFITET

 • Kontratë pune sipas Ligjeve në Fuqi
 • Sigurim Shëndetësor dhe Aksidental për 24h/365ditë
 • Pagë Konkurruese dhe të lartë
 • Shujtë ditore
 • Procesi I Aplikimit
   

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes:

Linkut: https://karriera.elkosgroup.com/apply/apply.php apo duke e skenuar kodin per aplikim dhe duke zgjedhur poziten e punes.

Web faqes: www.elkosgroup.com

Email: apliko@elkosgroup.com si dhe duke dërguar CV-në tuaj me aplikacion në zyret e Depo Elkos Distribucioni ne Ferizaj !

Konkursi mbetet i hapur nga data: 27.05.2024 - 03.06.2024

Për informata shtesë mund të thërrisnin në numrin pa pagesë: 0800 30 300

Apliko direkt - këtu  https://karriera.elkosgroup.com/apply/apply.php

Apliko ketu Shpallja ka skaduar