Shofer

Bereqeti Group Sh.p.k
1 ditë të mbetura

Bereqeti Group shpall konkurs për vende pune:

Lokacioni : Korroticë e Epërme Parku I Biznesit- Drenas 

Pozita : Shofer (2)

Kualifikimet e kërkuara: 

  • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme
  • Të ketë përvojë pune në teren të Kosovës;
  • Aftësi që t’i përshtatet dinamikës dhe mënyrës së punës;
  • Shkathtësi komunikuese;
  • I gatshëm që të punoj si pjesë e ekipit;
  • I gatshëm të punoj nën presion të punës;
  • Të jetë fleksibil;

 

Të gjithë të interesuarit duhet të  dërgojnë CV, si dhe të cekin pozitën për të cilën aplikojnë, në email adresën elektronike: info@bereqetigroup.com ose ne numrin e telefonit049/200/287

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel