Shofer Kamioni në Gjermani

Guth Transport GmbH&Co.KG
1 ditë të mbetura

Kompania e Transportit Guth Transport GmbH&Co.KG me seli në Gjermani , kërkon 50 shofer nga shtetet e Ballkanit të cilët posedojnë një patent shoferi te Klassit -  C1-C-CE

Ne si staf mbi 170 shofer dhe një numër prej 118 shoferëve shqiptar nga Kosova,Shqipëria,Maqedonia e Veriut dhe Lugina e Preshevës jemi në rritje dhe kërkohen +50 Shofer kamioni .

Kushtet e domosdoshme janë:

  • Mosha maksimale 44 vjeç
  • Patenti klassit C-C1 para vitit 2009  
  • Nëse e posedoni patentën pas vitit 2009 info shtes e keni nje rresht më poshtë.  
     

Nëse posedoni patent klassit C-C1 pas vitit 2009  dhe keni Kod95 Europian si ai : Sloven-Kroat-Italian-Bulgar apo Grek  ne bëjme aporvimin e vizës direkt në Gjermani .

Kontakti :
Telefon
+4917620474599 Whatsapp
+4973439689016
Email: s.limani@guth-transporte.de

Apliko për këtë pozitë