Shofer me kategori B dhe C

Viva Fresh Store

KONKURS PUNE
QENDRA E LOGJISTIKËS

Kualifikimet e kërkuara:

  • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme;
  • Përvojë relevante e punës në fusha të ngjajshme;
  • Të ketë aftësi për punë ekipore dhe individiduale;
  • Përkushtim dhe etikë në punë;


Çfarë ofrojmë ne për punëtorët tanë:

  • Pagë konkurruese në treg;
  • Sigurim shëndetsor;
  • Mundësi të vazhdueshme të avansimit në pozita të ndryshme;
  • Mjedis miqësor të punës dhe gjithëpërfshirës.


Dërgo CV ose Aplikacionin në recruiting@vivafresh-rks.com ose nr. +383 49 998 442 (E Hëne e Premte nga ora 08:00-16:00) apo në butonin më poshtë:

Apliko këtu Shpallja ka skaduar