Shofer me kategori B dhe C

Viva Fresh Store
10 ditë të mbetura

Viva Fresh Store 

KONKURS PUNE  QENDRA E LOGJISTIKËS 

Lokacioni: Lipjan 

Shofer me kategori B dhe C 

Kualifikimet e kërkuara:

 • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme; 
 • Preferohet përvojë e punës në fusha të ngjashme; 
 • Të ketë aftësi për punë ekipore dhe individuale; 
 • Përkushtim dhe etikë në punë. 
   

Çfarë ofrojmë ne për punëtorët tanë:

 • Pagë konkurruese në treg; 
 • Sigurim shëndetsor; 
 • Mundësi të vazhdueshme të avansimit në pozita të ndryshme; 
 • Mjedis miqësor të punës dhe gjithëpërfshirës. 
   

Aplikimi: 
Për të aplikuar, dërgo CV, Aplikacionin në recruiting@vivafresh-rks.com ose kontakto në numrin 049 998 442 (E Hëne e Premte nga ora 08:00-16:00) apo duke klikuar në butonin më poshtë: 

Aplikoni Këtu