Shperndares ushqimi me skuter (delivery guy)

Pasta FASTA
E skaduar

Pasta FASTA rekruton shperndares ushqimi me skuter.

Pergjegjesite :

  • Dorezimi i porosive tek klientet.
  • Miresjellje me klientet.
  • Mirembajtje e vendit te punes.
  • Shkathtesi dhe fleksibilitet gjate orarit te punes.

 

Per aplikim ne numrin e telefonit : 049430113

Shpallja ka skaduar

Pune tjera nga kjo Kompani

adform-pixel