Shtëpiak

Renault Kosova
6 ditë të mbetura

Mundësi punësimi në Auto-Mita:  
 

  • Shtëpiak (2 pozita)  

 

Detyrat dhe përgjegjësitë kryesore:

  • Të mirëmbajë objektin;
  • Të bëj riparime të lehta;
  • Të bëj instalimin e dritave;
  • Të menaxhojë sistemin elektrik, hidro-sanitar dhe të ngrohjes së objektit;
  • Të identifikojë dhe raportojë riparimet e mëdha.

 

Specifikat e punës:

  • Përvojë në fushën relevante;
  • Të ketë njohuri elementare të sistemeve elektrike, hidrosanitare dhe të ngrohjes;
  • Të jetë i vëmendshëm në detaje;

 

Shënim: Për këtë pozitë, në mungesë të CV-së, ju mund të dërgoni aplikimin tuaj edhe në viber ose whtsapp duke përshkruar shkurtimisht njohuritë tuaja, eksperiencen dhe informatat personale: +383 45 68 68 68


Mundësi shumë e mirë për t'u avancuar në karrierë. Ju do të jeni pjesë e një ambient fantastik me ekipin më të mirë.  
 

Të gjithë ju që plotësoni kriteret, ju ftojmë të aplikoni në hr@automita.com.  
 

Magjistralja Prishtinë-Shkup
KM.5, Peroc, 1000 Prishtinë, Kosovë
+383 (0)38600045, info@automita.com
automita.com

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel