Sigurim

"International Security" sh.p.k shpall vende të lira pune:
 

10 Pozita Roje të Sigurimit Fizik ( Sigurim Themelor)
 

Lokacioni: Prishtinë,  Lipjan
 

Ofrojmë punësim të menjëherëshëm. Avancim në karrierë si dhe kushte të mira të punës. Përparësi kanë personat të cilët janë të licencuar nga Ministria e Punëve të Brendshme.
 

Kualifikimet dhe aftësitë që duhet ti kenë kandidatët:

  • Të kenë të përfunduar shkollën e mesme;
  • Mos të kenë qenë të dënuar apo të ndjekur penalisht;
  • Aftësi të shkëlqyeshme komunikuese;
  • Aftësi për të punuar në situata stresuese;
  • Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore.

 

Mënyra e aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune prej orës 9:00 - 17:00 në zyret Qendrore të kompanisë. Adresa: Rr. "Imzot Nikëprelaj", Ulpianë (afër Fontanës, afër Konvikteve) apo ti dërgoni CV-të përmes postës elektronike në e-mail adresën: sigurimiinternational@gmail.com
 

Afati për aplikim është i hapur deri më datën:11.12.2020.

Per informata shtesë na kontaktoni:

038-555-006, , 049/748/481,

JU MIREPRESIM!

Shpallja ka skaduar
adform-pixel