Sigurim

international security
1 ditë të mbetura

"International Security" sh.p.k shpall vende të lira pune:

 

10 Pozita Roje të Sigurimit Fizik ( Sigurim Themelor)

 

Lokacioni: Prishtinë, Lipjan

 

Ofrojmë punësim të menjëherëshëm. Avancim në karrierë si dhe kushte të mira të punës. Përparësi kanë personat të cilët janë të licencuar nga Ministria e Punëve të Brendshme.

 

Kualifikimet dhe aftësitë që duhet ti kenë kandidatët:

- Të kenë të përfunduar shkollën e mesme;

- Mos të kenë qenë të dënuar apo të ndjekur penalisht;

- Aftësi të shkëlqyeshme komunikuese;

- Aftësi për të punuar në situata stresuese;

- Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore.

 

Mënyra e aplikimit:

 

Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune prej orës 9:00 - 17:00 në zyret Qendrore të kompanisë. Adresa: Rr. "Imzot Nikëprelaj", Ulpianë (afër Fontanës, afër Konvikteve) apo ti dërgoni CV-të përmes postës elektronike në e-mail adresën: sigurimiinternational@gmail.com

 

Afati për aplikim është i hapur deri më datën: 22.01.2021.

 

Per informata shtesë na kontaktoni:

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel