Social media content creator

JOY media
E skaduar

Ne, JOY' dhe JOYweddingfilms , një kompani e përkushtuar në prodhimin e përmbajtjeve vizuale inovative dhe tërheqëse, kemi kënaqësinë të njoftojmë se jemi në kërkim të një Social media content creator kreativ për tu bashkuar ekipit tonë të talentuar dhe pozitiv. Kjo është një mundësi e jashtëzakonshme për një profesionist të lidhur me kete industri për të punuar në një mjedis të stimulueshëm dhe të mbushur me sfida.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Krijimi dhe zhvillimi i strategjive përmbajtësore për mediat sociale, duke u bazuar në objektivat e kompanisë dhe target audiencat.
 • Krijimi i përmbajtjes unike dhe tërheqëse për platformat e medias sociale si Facebook, Instagram, TikTok, Youtube, dhe të tjera.
 • Menaxhimi i llogarive të medias sociale, duke përfshirë planifikimin, postimin, monitorimin dhe përgjigjen ndaj përdoruesve.
 • Krijimi i grafikave, imazheve, videove dhe materialeve të tjera për promovimin e kompanisë në mediat sociale.
 • Monitorimi i tendencave të industrisë dhe identifikimi i mundësive për rritje dhe përmirësim të prezencës sëkompanisë në mediat sociale.
 • Analiza e të dhënave dhe raportimi i performancës së përmbajtjes në mediat sociale, duke identifikuar rezultatet dhe sugjeruar ndryshime dhe përmirësime.

Kualifikimet:

 • Të paktën 2 vjet përvojë në krijimin e përmbajtjes për mediat sociale ose një rol të ngjashëm.
 • Njohuri të thella të platformave të medias sociale si Facebook, Instagram, TikTok, Youtube, etj., dhe aftësi për të përdorur mjetet e tyre për menaxhim dhe analizë të përmbajtjes.
 • Kreativitet dhe aftësi për të krijuar përmbajtje unike dhe tërheqëse që zgjojnë vëmendjen e audiencës.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe aftësi për të kuptuar dhe për të përshtatur stilin e kompanisë në mediat sociale.
 • Njohuri të rregullta të trendeve të fundit në mediat sociale dhe aftësi për t'u përshtatur me ndryshimet dhe zhvillimet në industrinë.
 • Njohuri të bazuara në analizën e të dhënave dhe aftësi për të përdorur mjetet e analizës për të kuptuar performancën e përmbajtjes në mediat sociale.

 

Nëse jeni një kreator i përmbajtjes i talentuar dhe pasionuar për mediat sociale, ju inkurajojmë të aplikoni për këtë pozicion tërheqës. Ne ofrojmë një ambient pune të frytshëm dhe mundësi për të zhvilluar dhe shprehur kreativitetin tuaj.

Për të aplikuar për këtë pozicion, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe një portofolio të punëve tuaja më të fundit në info@joy-ks.net. Ju lutemi të shënoni në subjekt "Aplikimi - Social Media Content Creator". 

Ne do të vlerësojmë të gjitha aplikimet dhe do të kontaktojmë vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë.

JOY'

www.joy-ks.net

www.joyweddingfilms.com

Shpallja ka skaduar