Social Media Manager

Fresh Store 
KONKURS PUNE ZYRA QENDRORE 

- Social Media Manager 

Kualifikimet: 

 • Njohuri të shkëlqyera të rrjeteve sociale;
 • Njohje e trendeve të marketingut dixhital;
 • 3-5 vite përvoje pune;
 • Njohja e gjuhës angleze; 

   

Detyrat & Përgjegjësitë 

 • Menaxhimi i Rrjeteve Sociale (Facebook, Linkedin, Instagram);
 • Zhvillimin dhe përmirësimin e njohjes së Brand-it & Shërbimeve;
 • Postimet në rrjete sociale;
 • Krijimi i kampanjave;
 • Krijimin e raporteve; 
   

Aplikimi: 
Për të aplikuar, ju lutem dërgoni CV në e-mail recruiting@vivafresh-rks.com, apo duke klikuar në butonin më poshtë: 

Aplikoni Këtu Shpallja ka skaduar