Social Media Manager

HORECA LLC
E skaduar

Horeca L.L.C shpall konkurs për:

 

Social Media Manager  (1)

Lokacioni: Prishtinë

 

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Menaxhimin e rrjeteve sociale (FB, instagram dhe platofrma të tjera)
 • Propozon ide dhe koncepte të reja për përmbajtjen e mediave sociale;
 • Përgjigjet në pytjet dhe kërkesat e klientëve që i adresojnë përmes rrjeteve sociale
 • Menaxhon komunikimet në rrjetet sociale, si dhe ne aplikacionet e komunikimit si Whatsapp dhe Viber;
 • Të shkruaj, editoj, publikoj dhe shpërndajë përmbajtjen ditore
 • Koordinohet me dizajnerin dhe ekipen e shitjes në lidhje me prezentimet dhe specifikat e produkteve të kompanisë

 

Kualifikimet :

 1. Përvoja e punës në Marketing apo me rrjete sociale
 2. Diplomë Universitare në Marketing apo të ngjajshme
 3. Njohuri rreth marketingut dhe komunikimit me klientë
 4. Të ketë njohuri të gjuhës angleze
 5. Njohuritë rreth shitjeve online
 6. Aftësi të shkëlqyera komunikimi, ne gjuhen angleze si ne te shkruar ashtu edhe
 7. Të jetë fleksibile në orar

 

Mënyra e aplikimit!

Të interesuarit mund të aplikojnë duke na dërguar CV-në përmes e-mailit: hr@horecaks.com

Ju lutem, te “Subject” e shenoni titullin e vendit të punës për të cilin aplikoni

 

Afati i fundit për aplikim është deri më: 14.10.2021

Shpallja ka skaduar
adform-pixel