Social Media Marketing

ESTEMED
E skaduar

ESTEMED BEAUTY CENTER 

Hap konkurs pune
Social Media Marketing 

Kriteret
-  Njohje me trendet dhe fushën e Marketingut Digjital
-  Njohja e programeve për dizajnim të materialeve publikuese
-  Eksperiencë pune në fushë të njejtë
-  Eksperiencë të mire në krijimin e kampanjave reklamuese në rrjete sociale
-  Të ketë përvojë pune
-  Të jetë energjik, të ketë iniciativë dhe kreativitet, të ofrojë ide të reja në çështje të ndryshme lidhur me procesin e punës;
-  Të ketë aftësi bashkëpunues dhe komunikuese


Të interesuarit të dërgojnë CV në: estemedgrup@gmail.com


Vetëm kandidatet e përzgjedhur do të ftohen për intervistë pranë zyreve tona. 

Shpallja ka skaduar
adform-pixel